Cum cumpar

  1. off-line sau la sediul nostru
  2. comandă telefonică
  3. comandă on-line pe formular de comandă
  4. comanda on-line din sectiunea produse

Am creat site-ul pentru a vă ajuta sa intrati  mai usor in contact cu noi si a vă livra produsele in cel mai scurt timp. 

  1. Off-line – suntem localizati in cartierul Damaroaia, situat in apropierea Casei Presei Libere, pe care il deservim de peste 27 ani. Clienti nostri ne sunt fideli pentru serviciile acordate in fiecare zi in regim de farmacie non stop. Va așteptam la sediul nostru din strada Piata Morii nr.17 la capatul liniei de tramvai 24,cat si capatul autobuzului 331. Puteti verifica pe pagina de contact adresa exacta.
  2. Comanda telefonica – suntem bucurosi sa va pregatim produsele dorite in urma unui apel telefonic sau mail urmand sa le ridicati in drumul dumneavoastra spre casa sau sa vi le livram in maxim 24 de ore prin curier.
  3. On-line formular – incarca retata pe site-ul nostru si va vom contacta in 2 pana la maxim 4 ore pentru confirmare comenzi urmand ca ulterior sa le ridicati din farmacie.

CUM PLATESC

Plata produselor se poate efectua atat in numerar cat si cu cardul bancar in farmacie. In cazul produselor livrate de noi,plata se poate face cu OP in contul  RO03BRDE445SV12312304450, deschis la BRD Victoria sau direct la curier.

RIDICAREA PRODUSELOR

Produsele pot fi ridicate doar dupa ce primiti confirmarea disponibilitatii pe e-mail sau telefonic

In cazul in care vi s-a confirmat pe email disponibilitatea produselor selectate, le veti putea ridica  personal din farmacie sau se pot livra prin curier,rezervarea produselor fiind valabila 24 de ore. In cazul nerespectarii termenului limita, rezervarea dvs. va fi anulata.

Daca produsul solicitat nu este disponibil,va vom contacta telefonic sau pe mail urmand sa va anuntam cand il avem in stoc.

In cazul in care ati rezervat o cantitate mai mare decat disponibilul din farmacie, veti primi un mesaj de informare la care trebuie sa raspundeti pentru a vi se rezerva o cantitate mai mica, urmand sa va precizam cand va putem onora si restul comenzii.

FINALIZARE COMANDA

Inainte de a apasa butonul “Finalizare rezervare”, cititi sectiunea “Termeni si conditii” si bifati casuta special alocata daca suntetii de acord cu ceea ce ati citit. Dupa finalizarea rezervarii, veti primi un mail de informare despre inregistrarea cu succes a acesteia.

LIVRARE PRODUSE

Farmacia M asigura transport contra cost, prin curier, iar la comenzi de peste 250 RON,  transportul este gratuit.